Doprava zdarma od 3000 Kč

Užijte si podzim na elektrokole! 5 důvodů, proč si ho pořídit právě teď

Léto končí, podzim se blíží a nastává ideální čas na pořízení elektrokola. Jakto? Toto roční období je celkově pro cyklistiku jako dělané – už nejsou taková vedra a příroda se zbarvenými listy stromů vypadá úchvatně. A na elektrokole z ní uvidíte ještě víc než kdy dřív! V tomto článku vám představíme pět důvodů, proč právě teď investovat do elektrokola.

Autor: Tomáš Lichnovský

Podzim je pro řadu cyklistů často podceňovaným obdobím, a přitom nabízí jedinečné možnosti a výhody, které byste si neměli nechat ujít. Nezáleží, zda jezdíte do práce, na nákupy, nebo si chcete jen užít výlety do zbarvené přírody – elektrokolo vám umožní zažít podzim zcela novým způsobem.

Na na e-shopu a prodejnách Moolbike jsme připravení pomoct vám vybrat ze široké nabídky elektrokol to pravé přesně pro vás. Ale teď už se pojďme podívat na slíbených 5 hlavních důvodů, proč si právě teď na podzim pořídit elektrokolo.

Ukázat elektrokola

1. Podzimní příroda v plné kráse

Podzim je obdobím, kdy příroda doslova hraje všemi barvami. Stromy se zbarvují do žlutých, oranžových a červených odstínů a krajina je díky této pestrobarevnosti až magická. S elektrokolem se můžete vydat na delší výlety a objevovat místa, která jsou na podzim nejkrásnější. Elektrokolo vám umožní vyrazit do přírody, aniž byste se museli obávat, že byste se unavili a po cestě zpátky domů zažili muka.

Doporučujeme na cyklostezky a do města:

2. Ideální počasí pro cyklistiku

Podzimní počasí je pro cyklistiku ideální. Teploty nejsou příliš vysoké jako v létě, ale zároveň ještě není taková zima, aby vás odradila od jízdy. Mírně chladnější vzduch je osvěžující, a navíc se vyhnete letnímu horku a přelidněným cyklostezkám. Elektrokolo vám pomůže udržet tempo a komfort při jízdě i během chladnějších podzimních dní.

3. Efektivní dopravní prostředek pro každodenní dojíždění

S příchodem podzimu se lidé vrací z dovolených a cestování autem na přeplněných silnicích může být dost nepříjemné. Elektrokolo je skvělým řešením pro každodenní dojíždění, protože vám umožní rychle a efektivně se přesunout z místa na místo, aniž byste byli závislí na veřejné dopravě nebo zůstali v dopravní zácpě. Navíc se díky motorové asistenci nemusíte obávat, že byste se během cesty příliš unavili.

Doporučujeme do terénu:

4. Podzimní slevy a výhodné nabídky

Podzim je často obdobím, kdy e-shopy a prodejny nabízejí výhodné slevy a akce na elektrokola. Moolbike pro vás má taky několik zlevněných modelů a přibudou další! Po hlavník peaku sezonu na jaře a v létě se objevují nabídky, díky kterým si můžete pořídit kvalitní elektrokolo za zlomek ceny. Investice do elektrokola před zimou se vám tak může výrazně vyplatit, a navíc budete připraveni na jarní a letní sezónu s novým strojem.

5. Zlepšení fyzické kondice před zimou

Elektrokolo vám umožní zlepšit fyzickou kondici před zimou, která bývá na pohybové aktivity chudší než léto. Pravidelná jízda na elektrokole vám pomůže zůstat aktivní a připraví vás na zimní období, kdy bývá těžší se udržet v kondici. S elektrokolem můžete snadno přizpůsobit intenzitu jízdy svým schopnostem a postupně zvyšovat své výkony až do napadnutí první sněhové peřiny. A co víc, s elektrokolem můžete vyjet i v zimě!

Elektrokolo je investicí do zdraví, pohodlí a radosti z jízdy, kterou využijete po celý rok. Nečekejte na jaro a vydejte se na elektrokole objevovat podzimní krásy už teď!

Ukázat elektrokola